Vi kender branchen

Vi har specialiseret os i it-løsninger for håndværksvirksomheder inden for følgende fagområder i bygge- og anlægsbranchen: Tømrer, snedker, murer, maler, entreprenør, anlægsgartner, el og VVS.

Vi har mange års erfaring at lave it-løsninger til disse virksomheder.

Det betyder, at vi kender til langt de fleste arbejdsforhold og særlige udfordringer. Vi kender også jeres sprog og kutymer og har derfor nemt ved at sætte os ind i jeres problemstillinger.

Vores systemer og løsninger er specielt opbygget og tilrettet til de opgaver, I har brug for it-bistand til.

Vi er gode til mindre håndværksvirksomheder

Vores service- og it-løsninger er tilpasset, så de passer til mindre virksomheder. Vi har sammensat en række produkter, så de tilsammen sørger for at sikre mindst mulig spildtid samtidig med, at du effektivt kan planlægge opgaver, registrere timer og materialer.

Dine fakturaer kommer hurtigere ud, og du kan øge omsætningen uden at administrationsomkostningerne følger med.

Vi sikrer komplette løsninger, fordi vi kender branchen og har et stort netværk.

Og så er vi selv et firma med en “flad” organisation. Det betyder, at der for os ikke er langt fra idé til handling.

Vi hjælper med al dit it

Vi hjælper gerne med alt dit it-udstyr, lige fra den lille printer til den store server og dit bogholderisystem. Vi kan også stå for indkøb af computere og andet hardware, hvis du har brug for det.

Lundberg Data kan være din total leverandør af al din it – og det vil du ikke fortryde.

Der er størst chance for, at alting fungerer upåklageligt, hvis vi har sat tingene sammen fra grunden, men du behøver dog ikke skifte alt ud, hvis du i forvejen har it, du er glad for. Vi hjælper alligevel gerne og sørger for, at det hele kommer til at virke.

Er der problemer, kan vores kundeservice med jeres tilladelse gå direkte ind på jeres computer for hurtigere og nemmere at finde en løsning på det, der er galt.

Vi er her for jer.

Behold de programmer, du er glad for

Har du fx et økonomisystem eller andre programmer, som du har vænnet dig til og som du ikke ønsker at skifte ud, så kan du godt beholde dem. Vi sørger for, at de kommer til at spille sammen med vores systemer.

Vi sørger for, at alt spiller

Du skal bruge tiden på det, jeres virksomhed leverer. Ikke på it-udfordringer. Det er det, vi er her for.

Vi skal nok sørge for, at alt spiller sammen – inklusiv printere og samspil mellem flere systemer.

Får du problemer, som viser sig at høre til hos andre it-leverandører, så sørger vi for at ringe og løse problemet, så du ikke skal være den, der prøver at komme igennem med et svært, teknisk spørgsmål.

Vi er heller ikke for fine til på dine vegne at tale med en af vores konkurrenter, hvis der er problemer med samspil af to af vores systemer.

Vi hjælper dig helt i mål.

Vi er gode til service

Vi er der for dig – og det er ikke bare noget, vi siger.

Vi er nemme at komme i kontakt med. Hos os lander du ikke i et køsystem med en automatstemme.

Hos os er det rigtige mennesker, der tager telefonen. Vi er også specialister på hver vores område, og er den rette specialist optaget, så er det os, der ringer tilbage til dig, så du ikke skal spilde mere tid i telefonen end højst nødvendigt.

Du får en god rådgivning og vi har tiden til dig.

Ofte kan vi hjælpe dig i telefonen eller direkte på computeren, mens du selv kigger med. Vi har også nemt ved at komme til dig, for vi er landsdækkende med kontorer i Hårlev på Sjælland og i Herning – og har hjemmekontorer fordelt over hele landet.

Vi er stabile

Vi har arbejdet med it inden for bygge- og anlæg siden 1997 og flere af vores medarbejdere har erfaring fra branchen i langt flere år.

Lundberg Data er her i morgen – og vi er her også om 10 år, så du kan regne med os.

Vi er tilpas store til at vi har styr på mange problematikker, men vi er også tilpas små til at vi også tager de mindre opgaver alvorligt.

Du kan komme trygt til os.