TimeregistreringRegistrering af timer

Det er slut med sedler i bilerne, sen aflevering og eventuelle problemer med at huske nogle dage tilbage. Her foregår registreringen af timer direkte ude hos kunden via mobiltelefon eller tablet, når dagen er slut. Og registreringen er hjemme i virksomheden, så snart der er trykket på “send”.

Registreringen kan I bruge både i forhold til fakturaen til kunden, men også i forhold til udbetaling af løn.

Du slipper for papirer i bilen – og for at have administrative opgaver med hjem.

Du registrerer timerne dagligt via mobilen og kan gøre det direkte ude hos kunden.

Dermed er der altid et opdateret overblik over dine timer, både i forhold til fakturering af opgaver, men også i forhold til din løn.

Svendene i “marken” registrerer deres timer direkte på deres mobil eller tablets ved hver dags slutning. Det foregår online, så du med det samme har et overblik. Den samme registrering ryger ind både på sagen og i forhold til udbetaling af løn.

Du slipper dermed for modtagelse og indtastning af timesedler, der måske kun bliver afleveret en gang om ugen – og på papir.

Registreringen foregår direkte på den enkelte kunde, så faktureringen også bliver nem og ligetil.

Dine medarbejdere behøver ikke længere udfylde timesedler på papir. Alt foregår online via mobil eller tablet direkte ude hos kunden. Det giver mere præcise timesedler og hurtigere registrering – og medarbejderne slipper for efterfølgende administrativt arbejde og behøver ikke køre forbi kontoret alene for at aflevere timeseddel.

Du får derudover et langt hurtigere overblik over antal timer brugt på de enkelte opgaver.

.

Vores bedste bud på produkter der kan klare registrering af timer for dig