PlanlaegningskalenderPlanlægningskalender

Med vores værktøj kommer du til at bruge mindre tid på administration og mere tid på det, du er bedst til. Du får et planlægningssystem, hvor du nemt får overblik over hvilke medarbejdere, der er booket til hvilke ordrer. Det bliver nemt for dig at give kunderne et hurtigt svar på, hvornår der er ledig tid til at udføre en opgave.

Du kan også nemt selv stå for oprettelse af både kunder og ordrer – eller du kan uddelegere det til dine medarbejdere. Uanset hvem der gør det, så er alting altid synligt for dig, så snart tingene er registreret i systemet.

Din virksomhed får et værktøj til bedre at styre opgaverne og hvornår de skal løses.

Det vil også være en fordel for dig. Du kender din dag, før den starter – og du får også bedre overblik lidt ud i fremtiden.

Og den helt store fordel er, at du kan se alle dine opgaver via mobiltelefon og/eller tablet.

Det er nemt at få et overblik over ordrer og planlægning af timer. Så I ved langt bedre, hvornår der er tid til nye opgaver.

Det giver bedre kundeservice – og mere styr på økonomien.

Du får et overblik over antallet af opgaver, hvor lang tid de tager og hvor der er ledig kapacitet. Du har også hele tiden styr på, hvor dine medarbejdere er og hvem, der er til rådighed.

Medarbejderne selv kan også kigge ind i systemet og få overblik over egne opgaver. Det betyder færre opringninger, større viden og forhåbentlig mere tilfredshed.

Vores bedste bud på produkter der kan klare planlægning for dig