KvalitetssikringKvalitetssikring

Du kan selv lægge jeres egen kvalitetssikring ind i systemet, så det er enkelt at gå til ude hos kunderne. Det gør du fx i form af tjeklister, som udfyldes online på stedet fra en mobiltelefon eller tablet. Det er også muligt at få kundens autograf som bekræftelse på, at der er udført kvalitetssikring – og begge dele står så som dokumentation i sagen.

Det er slut med afkrydsnings- og indberetningssedler. Kvalitetssikringen foregår direkte via mobil eller tablet ude hos kunden.

I systemet er der både standard kvalitetsstyringen (KS), som det er kendt hos fx el og VVS, men det er også muligt, at din virksomhed kan lave sin helt egen kvalitetskontrol.

Via mobilen er det også nemt at sikre kundens accept af, at arbejdet er som aftalt. Det får du en online kvittering på, mens du står sammen med kunden.

Direkte ude hos kunden bliver kvaliteten af arbejdet dokumenteret på mobilen eller via en tablet. Og ved afslutningen af opgaven registrerer svenden på stedet også kundens accept af, at arbejdet er som aftalt.

Det betyder, at der kommer færre sager, hvor kunden skal have en revideret faktura tilsendt.

Direkte ude hos kunden kan dine medarbejdere notere på kvalitetssikringsskemaer (KS), der enten er obligatoriske i branchen eller som du via os har fået oprettet. På den måde kan du have kvalitetsskemaer, der passer til præcis det, I selv ønsker sikkerhed for.

Resultatet er, at I får bedre styr på kvaliteten af det arbejde, I leverer til kunderne.

Vores bedste bud på produkter der kan klare kvalitetssikring for dig