FaktureringFakturering

Når både timer og brug af materialer bliver registreret direkte ude hos kunden, så er det faktisk muligt at sende fakturaen, lige så snart opgaven er afsluttet og medarbejderne har sagt farvel til kunden.

De materialer, der bliver taget fra eget lager, registrerer medarbejderen direkte i systemet – og bliver der købt yderligere varer, så indlæses de også automatisk – inklusiv online opdaterede priser fra de væsentligste grossister.

Resultatet er væsentligt hurtigere og mere præcise fakturaer – til glæde for dig og din virksomhed, men også for kunderne.

Den dårlige nyhed er, at du får en afgørende indflydelse på, at kunden får en korrekt udfyldt og hurtig tilsendt regning for det arbejde, du har udført.

Den gode nyhed er, at det både er hurtigere og langt nemmere for dig end den måde, du sikkert gør det på i dag.

Du noterer både dine timer og forbrug af varer direkte ind på mobiltelefonen allerede, når du er ude ved kunden. Og så skal du ikke gøre mere.

Regningen er klar til at blive sendt med det samme og du slipper altså for at holde styr på papirlapper og for at have en registrering hængende over hovedet til sidst på dagen eller sidst på ugen.

Din administrative del af opgaven er afsluttet, så snart du har forladt kunden.

Både timer og vareforbrug kan være klar, lige så snart opgaven er afsluttet ude hos kunden. Det betyder, at fakturaen bliver sendt hurtigere – og pengene dermed også kommer hurtigere ind.

Risikoen for fejl bliver minimeret, da antallet af manuelle indtastninger og indberetninger på papir er langt mindre. Desuden bliver priserne fra de fleste grossister automatisk opdateret.

Fakturering til det offentlige via EAN-numre er integreret i systemerne.

Arbejdet med at udsende fakturaer foregår hurtigt og enkelt. Så snart arbejdet er slut, bliver timer og vareforbrug registreret online af dine medarbejdere, og fakturaen er så klar til at sende med det samme.

Kunden får på den måde regningen, straks efter at arbejdet er overstået, og dermed kommer pengene hurtigere ind.

Samtidig er risikoen for fejl mindre, da alle registreringer foregår umiddelbart efter opgavens afslutning og uden mellemled til indtastning.

Vores bedste bud på produkter der kan klare fakturering for dig