Bogholderi_regnskabBogholderi og regnskab

Vi er Microsoft partnere og er eksperter i økonomisystemet C5 dets afløser, NAV. Vi har tilrettet disse systemer, så de specielt passer til håndværksbranchen. Det betyder, at bogholderi og regnskab er sat op, så det giver mening for dig, og det spille optimalt sammen med de øvrige systemer i forhold til registrering af timer og varer – samt fakturering.

Vi kan hjælpe med at flytte alle data fra dit nuværende økonomisystem over i NAV Håndværk, så overgangen bliver så nem som mulig.

Ønsker du at beholde dit nuværende økonomisystem, så sørger vi for, at det spiller sammen med de øvrige løsninger. Også det har vi stor erfaring med.

Du får ikke meget at gøre med hverken bogholderi eller regnskab. Du mærker det i hvert fald ikke.

Det er slut med at skrive timesedler, nedskrive brug af materialer og aflevere andre papirer – og du slipper for at gå og huske på en masse detaljer, som du først kan indberette, når du er på kontoret igen.

Alting bliver klaret online fx via din mobiltelefon, så du kan ordne langt det meste, når du er ude ved kunden. Det er hurtigt og nemt. Og så behøver du ikke at tænke mere på det.

Vores økonomisystem, NAV Håndværk, er tilpasset håndværksbranchen – og spiller sammen med resten af vores løsninger. Det betyder, at du slipper for dobbeltregistreringer og undgår en masse manuelle indtastninger.

Timesedler bliver indberettet dagligt, og fakturaer kan komme hurtigere ud.

Har du i dag bestemte systemer, du er glad for, fx til registrering af ordrer, timer og vareforbrug, så sørger vi for, at de spiller sammen med vores økonomisystem. Det giver dig en langt nemmere hverdag.

Systemerne spiller sammen og er online hele tiden, så du altid har et overblik over økonomien i din virksomhed. Du, dine medarbejdere og din bogholder bruger mindre tid på indtastninger og sagerne bliver hurtigere afsluttet.

Du har styr på vareforbruget – både på dit eget lager og det, som I løbende køber hos grossister.

Samlet betyder det et mere præcist og løbende opdateret regnskab og bogholderi.

Vores bedste bud på produkter der kan klare bogholderi og regnskab for dig