BackupBackup og opdatering

Vi sørger for, at du har adgang til alle dine data døgnet rundt, året rundt – og at du kan komme til dem, uanset hvor du befinder dig. Men vi sørger også for backup, så du ikke mister uvurderlige data, hvis en computer går i stykker eller du har indbrud.

Når der kommer opdateringer til programmer og udstyr, så sørger vi for, at det sker – og hvis en opdatering efterfølgende giver udfordringer i forhold til integration med andre systemer eller måske en printer, så hjælper vi også med det.

Nu er der ingenting, der bliver væk.

Alt bliver gemt online – og skulle en computer, tablet eller mobiltelefon gå død, så sørger den vigtige backup funktion for at gemme alle data omkring opgaver, timer og materialer, så I let kan finde dem igen.

Du behøver ikke være nervøs for, at computeren går ned eller om der kommer indbrud.

Dine data er sikret med daglig backup – og systemerne bliver hele tiden opdateret med de nyeste versioner – uden at du behøver gøre noget.

Du behøver ikke at være nervøs for nedbrud af computere eller eventuelt tyveri. Dine data er sikret via vores daglige backup.

Samtidig sørger vi for, at systemerne løbende bliver opdateret – uden at du eller dine medarbejdere behøver at gøre noget.

Du kan vælge flere forskellige løsninger – både at vi hjælper med backup af data, der er i din virksomhed eller at alle dine data ligger krypterede hos os. Så sørger vi for, at du og dine medarbejdere har adgang året rundt, døgnet rundt – og at vi klarer alt med hensyn til sikkerhed og opdatering – vel at mærke til en fast pris for dig. Du slipper altså også for pludseligt opståede udgifter og besværligheder.

Vores bedste bud på produkter der kan klare backup og opdatering for dig