Kundeudtalelse Rahbek Brande

”Vi vil gerne anbefale løsningerne fra Lundberg Data. Medarbejderne i deres service- og supportafdeling er yderst behjælpelige og kompetente”

Ole Søgaard, direktør hos Rahbek Brande

Hvem er vi?

Rahbek Brande er autoriseret VVS installatør og kloakmester samt stålvirksomhed med ca. 45 medarbejdere. Virksomheden har også speciale i service og vagtordninger inden for naturgas.

Virksomhedens udfordring

At holde styr på og prioritere ordrer, timer, medarbejdere og materialer, så både kontoret, medarbejdere og ledelse har overblik, sådan at virksomheden bliver så effektiv som muligt uden at presse personalet.

Løsningen fra Lundberg Data

inklusiv specialtilretninger.

Resultater

Store tidsbesparelser ved at undgå unødig kørsel og langt bedre overblik over ordrer, tidsforbrug og prioritering.

Medarbejderne har selv overblik over dagen og ugen. Både medarbejdere og kontoret har mulighed for selv at flytte rundt på opgaver, hvis der opstår hastesager.

Alle kan følge med i ændringerne, så kontoret har langt bedre overblik over medarbejderne og deres opgaver.

Anbefaling fra Rahbek Brande

“Vi har taget løsningerne fra Lundberg Data gradvist i brug over for medarbejderne, fordi vi først vil sikre, at vores investering er rentabel. Det er vi slet ikke i tvivl om nu. Vi sparer rigtig meget tid både ude i marken og på kontoret”

“Vores medarbejderne har også en meget positiv oplevelse af systemerne. De har mulighed for at afslutte opgaven allerede inden de forlader kunden – både i forhold til forbrugt tid og materialer. Den enkelte medarbejder har et langt bedre overblik over deres dag og uge”

“Vi vil gerne anbefale løsningerne fra Lundberg Data. Medarbejderne i deres service- og supportafdeling er yderst behjælpelige og kompetente. Vi har undervejs haft ønsker til ændringer og specialtilpasninger, og de udfordringer har Lundberg løst rigtig godt”

 

Ole Søgaard, direktør hos Rahbek Brande