Kundeudtalelse Låsebussen

”Lundberg Data svarer hurtigt på telefonen, og kan som oftest behandle sagen med det samme. Vi får rigtig fin service”

Thomas Kirkeby, ejer og daglig leder af Låsebussen

Hvem er vi?

Låsebussen servicerer ejendomsselskaber, erhverv, offentlige institutioner, industrivirksomheder og private boliger med alle mulige former for låse- og adgangskontrolsystemer.
Låsebussen har fem medarbejdere.

Virksomhedens udfordring

At bruge mindst mulig tid på papirarbejde, samtidig med, at der bliver holdt styr på ordrer og fakturaer uden at skulle bruge flere forskellige systemer, der ikke spiller sammen.

Løsningen fra Lundberg Data

Indkøb og servicering af computere og andet it-udstyr, samt hotline service på det hele.

Resultater

Via C5 Håndværk styrer Låsebussen ordrer, jobbeskrivelser til montørerne, fakturaer og det efterfølgende regnskab. Alt foregår i samme system – og der er ikke noget, der bliver væk.

Hurtig og effektiv hjælp ved it-nedbrud eller problemer med software giver færre frustrationer over it, der ikke virker. Løsningerne fra Lundberg Data og supporten sørger for, at Låsebussen bruger mest mulig tid hos kunderne og mindre tid end før med administrativt dobbeltarbejde.

Anbefaling fra Rahbek Brande

“Lundberg Data giver os rigtig fin service. De svarer hurtigt på telefonen, og kan som oftest behandle sagen med det samme, uden at vi skal vente på, at der er nogen, der ringer tilbage”

“Vi har valgt at have en mellemstor it-leverandør. Lundberg Data er ikke så store, at vi drukner i mængden, hvis vi har udfordringer, men heller ikke så små, at de ikke kan levere, hvis vi akut har brug for hjælp. Vi har prøvet, at vores server brød ned, og så kan vi ingenting. Derfor er det vigtigt med support”

“Det hjælper os meget, at vi har købt både hardware og software det samme sted. Vi har før prøvet, at forskellige leverandører giver hinanden skylden. Lundberg ved, hvordan tingene er sat op – og hvis der er problemer, hjælper de via telefon og fjernsupport. De kommer også ud til os, hvis det er nødvendigt”

Thomas Kirkeby, ejer og daglig leder af Låsebussen